Novartis liittyi mukaan FinnGeniin

Olemme iloisia voidessamme toivottaa Novartiksen lämpimästi tervetulleeksi mukaan FinnGen-tutkimuskonsortioon!
Kesäinen kukkakimppu

Novartis on globaali terveysalan yritys, jonka pääkonttori on Sveitsissä. Novartis pyrkii luomaan innovatiivisen tutkimuksen ja digitaalisten teknologioiden avulla uudenlaisia hoitoja vastaamaan merkittäviin lääketieteellisiin tarpeisiin. FinnGenin vahvuudet vastaavat Novartiksen strategiaan digitaalisten teknologioiden, datan ja kehittyneiden analyysimenetelmien hyödyntämisestä uusien hoitojen kehittämisessä

Novartis on osa terveydenhuollon ekosysteemiä, jossa digitalisaatio etenee nopeasti. Terveysdata ja digitaaliset teknologiat sekä osaaminen niiden käytössä ovat olennaisia uusien, kohdennettujen ja tehokkaiden hoitojen kehittämisessä ja niiden kohdentamisessa oikeille potilaille, aina varhaisista lääkeainemolekyylien simuloinneista kliinisiin tutkimuksiin sekä terveydenhuollon arjessa kerätyn tiedon analyyseihin.

FinnGenin ainutlaatuisen yhteistyömallin ja suomalaisen tutkimusympäristön täsmälääketieteelle tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta hankkeemme on herättänyt laajaa kiinnostusta lääketeollisuudessa. Novartiksen liityttyä mukana on jo 12 kansainvälistä lääkeyritystä.

Odotamme innolla, minkälaisia lääketieteellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittäviä tuloksia tulemmekaan vielä saavuttamaan yhdessä entisten ja uusien partneriemme kanssa!

Tälta sivulta löydät listan kaikista FinnGen-tutkimushankkeen partnereista.

Lue lisää Novartiksen uutisesta