Tervetuloa ChemBio-messujen yhteydessä järjestettävään biopankkiseminaariin!

Järjestämme yhdessä Suomen Biopankkien Osuuskunta - FINBB:n kanssa biopankkitoimintaan ja FinnGen-tutkimushankkeeseen keskittyvän seminaarin Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 8.6.2022. Tilaisuudessa saat helposti päivityksen alan uusimmista kuulumisista. Tervetuloa!
"Olemme mukana ChemBio Finland tapahtumassa"

ChemBio Finland 2022 järjestetään pitkän tauon jälkeen keskiviikosta torstaihin 8.–9. kesäkuuta Helsingin Messukeskuksessa. ChemBio Finland on kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma, joka on kerännyt joka toinen vuosi Messukeskukseen tuhansia kävijöitä alalta verkostoitumaan, tutustumaan näyttelyn uutuustuotteisiin ja päivittämään tietonsa erilaisilla luennoilla ja seminaareissa. 

FinnGen-tutkimushanke ja Suomen Biopankkien Osuuskunta - FINBB järjestävät messujen yhteyteen 8.6.2022 klo 13-16 seminaarin "Biopankkitutkimus rakentaa tulevaisuuden hyvinvointia". 

Seminaari on jaettu neljään osioon, joissa alan huippuasiantuntijat käyvät läpi biopankkitoiminnan uusimpia kuulumisia ja FinnGen-tutkimuksen tieteellisiä löydöksiä, sekä kansalaisten roolia biopankkitutkimuksen kehittymisessä.

Koko seminaarin ohjelman löydät ChemBio-messujen sivuilta.

Tapahtuma on ilmainen, mutta kävijöiden tulee rekisteröityä ChemBio-messujen kävijäksi tällä verkkosivulla.

Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi seminaariimme!