FinnGen yhteistyöhön A-lehtien Terve.fi verkkopalvelun kanssa

Tervetuloa lukemaan blogiamme
Tervetuloa lukemaan blogiamme

FinnGen ja A-lehdet aloittavat viestintäyhteistyön uudistuneessaTerve.fi-verkkopalvelussa. Viestintäyhteistyön avulla on tarkoitus jakaa tutkimustietoa sekä raportoida hankkeen etenemisestä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suomalaisille. Terve.fi-verkkopalvelussa oleva FinnGen-blogi on kerronnan muotona uusi, ainutlaatuinen tapa jakaa perinteisesti vain tutkijoiden saatavilla oleva tutkimustieto myös suurelle yleisölle.

”Terve.fin missio on parantaa suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä tarjoamalla korkealaatuista sisältöä ja ajankohtaista tutkimustietoa. FinnGen on ainutlaatuinen tutkimushanke Suomessa ja haluamme tarjota kuluttajille rajapinnan heitä koskettavaan terveystietoon”, A-lehtien terveyden liiketoimintajohtaja Tuuli Toivainen kertoo.

”Haluamme jakaa mahdollisimman reaaliaikaisesti suomalaisille tietoa FinnGen-hankkeesta kanavassa, mikä tavoittaa parhaiten terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat. Terve.fin blogissa voimme yhdistää vuorovaikutteisesti FinnGen-hankkeen asiantuntijat ja kansalaiset,” tutkimusjohtaja Aarno Palotie Helsingin yliopiston Suomen molekyylilääketieteen instituutista sanoo.

Lue lisää A-lehtien tiedotteesta ja käy tutustumassa blogiimme osoitteessa:

https://blogit.terve.fi/finngen/