Meilahden kampus

Helsingin yliopiston Suomen molekyylilääketieteen instituuttiin FIMMiin haetaan parhaillaan FinnGen-tutkimusprojektin johtotiimiin projektipäällikköä

FinnGen on akateemis-teollinen tutkimusprojekti, joka tähtää sairausmekanismien parempa

Tutkimuksessa sekvensoitiin noin 20 000 suomalaisen näytteet

Uudessa suomalaisaineistoon pohjautuvassa geenitutkimuksessa löydettiin 26 aiemmin tuntematonta sydän- ja verisuonitautien sekä metabolisen oireyhtymän riskitekijää.

Syksyinen Helsinki

Seuraava FinnGen Face-to-Face kokous järjestetään Helsingissä 11 - 12 syyskuuta. 

Paikka: Helsinki Congress Paasitorni (Paasivuorenkatu 5A, 00530 Helsinki)

 

Lääketieteellinen tutkimus esillä SuomiAreenassa

SuomiAreena on viime vuosien aikana ottanut paikkansa suomalaisten kesätapahtumien joukossa. Poliitikot, päättäjät ja talouselämän vaikuttajat kokoontuvat viikoksi keskellä parasta lomakautta keskustelemaan päivän polttavista aiheista.

FinnGen esillä Duodecimin biopankkiteemanumerossa

Saimme ilon kirjoittaa artikkelin FinnGen-tutkimuksen lupauksista DUODECIM-lehden biopankkiaiheiseen teemanumeroon. Artikkeli on vapaasti luettavissa täällä.

Fingenious

Biopankkitutkimuksen tekeminen helpottuu ja nopeutuu.

Uusi FinnGen-animaatio julkaistu!

Juuri julkaistun animaation avulla toivomme pystyvämme kertomaan ymmärrettävällä ja viihdyttävällä tavalla FinnGen-tutkimuksen tavoitteista ja toteuttamisesta kaiken olennaisen. Toivottavasti olemme onnistuneet tässä tavoitteessa!

BioFinland-palkinto

Suomen Bioteollisuus ry:n BioFinland-palkinto myönnetään joka toinen vuosi suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt bioalan innovaation, josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tu

Tervetuloa kuulemaan lisää FinnGen-hankkeen edistymisestä ja yhteistyömahdollisuuksista!

FinnGen-hankkeen kolmas yrityksille suunnattu info- ja keskustelutilaisuus järjestettiin torstaina 25.4.2019 klo 9:30-12:00 Biomedicumissa Helsingissä. 

GSK ja Sanofi ovat liittyneet mukaan FinnGen-tutkimuskonsortioon

GSK ja Sanofi ovat liittyneet mukaan FinnGen-tutkimuskonsortioon.